#INSTA-KIEKJES WEEK 13

Afgelopen week stond in het teken van een grote voorjaarsschoonmaak, opa bezoeken, heel veel bezoek ontvangen, uitgebreid koken, winkelen en tussendoor goed uitrusten.

Week 13 was een gezellige maar ook een hele drukke week! Een week met erg veel bezoek, wat uiteraard altijd gezellig is, ik blijf het denk ik elke week zeggen maar constant foto’s maken en op instagram plaatsen lukt me gewoon niet. Ik vraag me dan ook af hoe andere instagrammers het zo goed bij kunnen houden, ik vind het namelijk soms niet netjes om even “snel” tijdens een gesprek een foto te maken en het meteen te plaatsen op instagram, als mijn bezoek weg is ben ik of knock-out of ik vergeet gewoon om de fotos te plaatsen. Wat vinden jullie hier trouwens van, dat een gastvrouw steeds bezig is met haar mobieltje, of is het in Nederland allang al een gedogen zaak?

1

Mijn voorjaarsschoonmaak kwam eindelijk tot een einde, wat een werk! Ik was er toch flink een paar dagen zoet mee moet ik zeggen, maar aan de andere kant het is zo ontzettend fijn om het toch gedaan te hebben. De waskamer was een van de laatste ruimtes die ik goed wilde aanpakken.

4

Was jij al begonnen aan een voorjaarsschoonmaak of vind je het eigenlijk onzin, we maken immers elke dag schoon? Je kunt de checklist hier downloaden mocht je dat nog niet gedaan hebben.

2

Een gezellig ontbijtje!

3

Voor mijn bezoek afgelopen zaterdag had ik o.a. nasiballen, loempia’s en gevulde broodjes gemaakt. Gevulde broodjes is wel iets wat ze hier kennen maar loempia’s en nasiballen kennen ze niet echt, ik dacht laat ik ze eens verassen met totaal ander soort hapjes, ze waren goed in de smaak gevallen.

Dit was het dan weer voor week 13 schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/ dit lijkt me namelijk erg leuk!

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *