EIDOE L ADHA TO DO LIJST

EIDOE L ADHA TO DO LIJST

Nog +/- 13 dagen en dan kunnen we de eid weer verwelkomen inshaa Allah. Voor eidoe l fitr had ik een eid to do lijst gemaakt om de eid nog beter te organiseren dan de jaren ervoor. Ook met eidoe l adha kunnen we vast het een en ander plannen.

Het scheelt dat we nu 9 dagen van tevoren al kunnen weten wanneer het precies eid is, iets wat bij eidoe l fitr niet mogelijk is. Om te voorkomen dat je de laatste dagen nog moet rennen en racen voor de laatste dingetjes die gekocht of geregeld moeten worden, kun je nu alvast beginnen met het een ander plannen en alvast wat inkopen doen. Dit is iets wat ik vooral van vorig jaar geleerd heb. Wat een eidgekte was dat! De dag voor eid moest ik nog even de stad in voor wat kleine dingetjes, ik wist meteen dat het de laatste keer in mijn leven was dat ik de dag voor eid de stad in duik, het leek namelijk alsof heel Oujda daar rondliep, het was ontzettend druk!

Zoals met eidoe l fitr wil ik weer vooraf de menu’s bedenken, de boodschappen op tijd in huis halen, cadeaus kopen, op tijd de kinderen voorzien van een eid-outfit en zorgen voor heel veel lekkers.

Je kunt hier de eid to do lijst downloaden: eidplanner

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *