dienblad, Action, DIY, verven, goud

ACTION WOONACCESOIRES EEN METAMORFOSE GEVEN

Zoals ik in mijn vorige artikel vertelde, ben ik helemaal in to goud! Ik heb eigenlijk nooit iets met de kleur goud gehad omdat ik het te kitscherig vond. Maar nu ben ik helemaal om, goud in je interieur wordt steeds populairder en is ondertussen een nieuwe woontrend geworden.

Ik vond het best zonde om weer nieuwe woonaccessoires aan te schaffen maar tegelijkertijd wilde ik toch de kleuren in mijn slaapkamer veranderen. Ik bedacht me dat ik mijn huidige accessoires vast een metamorfose kon geven en er een leuke DIY project van kon maken. Het enige wat ik moest aanschaffen waren een paar spuitbussen gouden verf. Spuitverf is makkelijk, snel, droogt heel snel op en is meestal voor alle materialen geschikt!

sieradendoosje1

spiegel

Deze dienbladen waren zilverkleurig en komen beiden van de Action. Met een mesje heb ik de spiegels los gehaald (even langs de randen aan de onderkant) en de binnen en buitenkant overgespoten. Als alles droog is plak je met een stevige lijm de spiegel weer terug.

diy_dienblad

Ook heb ik vierkanten vaasjes aan de binnenkant goud gespoten.

dienblad1

Dit sieradendoosje was wit, aan de binnenkant zit een glasplaat, die kun je heel voorzichtig losmaken met een dun scherp mesje, later kun je deze glasplaat weer terug lijmen.

sieradendoosje

Zoals je ziet hoef je dus niet altijd nieuwe spulletjes aan te schaffen maar kun je gewoon aan de slag met wat je al in huis hebt!

Glazen vierkanten vaasje: Action / Dienbladen: Action / Sieradendoosje: Action 

Getagd op:

11 gedachten over “ACTION WOONACCESOIRES EEN METAMORFOSE GEVEN

    1. Nee, die heb ik in het buitenland gekocht. Ze verkopen het wel (ook goud) en kost ongeveer 2 euro. Ik had 2 spuitbussen nodig, maar heb ook naast bovenstaande andere dingen geverfd.

    1. Barakalahoe fiekie! Nee, die heb ik in het buitenland gekocht. Ze verkopen het wel (ook goud) en kost ongeveer 2 euro. Ik had 2 spuitbussen nodig, maar heb ook naast bovenstaande andere dingen geverfd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *