shoplog action

ACTION SHOPLOG: EEN GANG METAMORFOSE VOOR NOG GEEN 8 EURO!

Een nieuwe Action shoplog! Ken je dat, dat je nooit uitgewinkeld raakt bij de Action. Elke week hebben ze wel iets nieuws in het assortiment en ondanks dat je je steeds voorneemt écht niets meer te kopen is het toch iedere keer weer raak! Maar – dankzij mijn laatste aankopen bij de Action heeft mijn gang onverwachts een make-over gekregen die me nog geen 8 euro heeft gekost. Action blij – ik blij!Ik weet niet meer zo goed hoe mijn liefde voor de Arabische interieurstijl is begonnen maar wat ik wel weet is dat ik er jarenlang van houd en ik het altijd in mijn interieur probeer te verwerken. Ik probeer altijd een mix te creëren tussen de moderne interieurstijl en de traditionele Arabische woonstijl. Meestal koop ik zulk soort Arabische decoratie in Marokko maar heel af en toe loop ik er in Nederland ook wel eens tegenaan! Zoals bij de Action, want daar kwam ik deze prachtige spiegel en kaarshouder tegen! Bij dit soort artikelen hoef ik niet twee keer na te denken, ik heb voor dit soort spulletjes altijd wel een hoekje waar ik het kwijt kan en ik kan het altijd combineren met hetgeen wat ik al heb staan.

Ik heb de kaarshouder ook voor mijn slaapkamer gekocht en toevallig past er een Rituals flesje met geurstokjes in de kaarshouder.

shoplog action

 Shoplog Action: spiegel: €4,79 / kaarshouder verkrijgbaar in drie kleuren: gebroken wit/creme, licht bordeaux en groen: €1,99 / Marrakesh geurkaars: €0,97  ( Gouden lantaarn komt uit Fes: 30 dirham)

Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen die ik tegenkom in winkels of van mijn laatste aankoopjes? Volg me dan op mijn instagramaccount, in mijn story laat ik altijd een hoop zien en houd ik vaker een Action shoplog!

Houd je ook van zulk soort Arabische decoratie? En waar koop jij die meestal?

Getagd op:

18 gedachten over “ACTION SHOPLOG: EEN GANG METAMORFOSE VOOR NOG GEEN 8 EURO!

  1. Ik vind die stijl heel erg leuk! Het past niet in mijn interieur, maar ik zou een tuin met dat soort Arabisch design echt heeeel cool vinden. Helaas denkt mijn vriend daar anders over haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *