ORGANIZE WITH ME

door Happy Organized Home

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier mijn tips en tricks met mijn lezers en volgers op social media gedeeld. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik al van alles meegegeven had en kreeg ik de behoefte om Happy Organized Home naar een ander en hoger level te brengen.  Na lang wikken en wegen heb ik besloten Happy Organized Home als virtuele dienst uit te breiden door “diy organize” pakketten aan te bieden via een webshop!

Vanaf vandaag kun je rekenen op mijn ondersteuning en persoonlijk advies en pak ik samen met jou elke ruimte in huis aan: van de keuken tot aan het kleinste kastje in huis. Door alles een vaste plek te geven en te labelen creëer je op een decoratieve doch functionele manier een opgeruimde kast en/of ruimte. Ik bied in de webshop o.a. handige vinylstickers, badges voor mandjes en huishoudkaarten aan voor verschillende ruimtes in huis.

Je kunt in de webshop ook kant en klare stickers bestellen om alvast aan de slag te kunnen gaan. Maar daar niet alle huishoudens hetzelfde zijn, kun je ook een op maat gemaakte setje bestellen. Heb je meer hulp nodig? Dan wil ik samen met jou van elk ruimte een project maken en een strategisch en werkbaar plan opstellen.

Heb je vragen of kun je datgene waar je naar op zoek bent niet vinden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Met de tijd zal de webshop uitgebreid worden met nieuwe ideeën en artikelen, ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik ben – op naar een opgeruimd huis!