GEBRUIKSAANWIJZING

door Happy Organized Home

Nogmaals hartelijk dank voor jouw bestelling! Jouw bestelling is met de grootste zorg uitgevoerd, Happy Organized Home hoopt daarom dat je tevreden bent met je aankoop en dat deze aan jouw verwachtingen voldoet.

Om de kwaliteit te bewaken is Happy Organized Home erg geïnteresseerd in jouw beoordeling. Jouw beoordeling is voor toekomstige klanten erg belangrijk, je helpt ze om de juiste keuze te maken. Je kunt op precies dezelfde pagina (waar je je stickers hebt gekozen) in de webshop onderaan een beoordeling achterlaten.

Mijn dank is groot!

P.S. Ik heb extra stickers toegevoegd zodat je kunt oefenen. Het pijltje bovenaan helpt je om de sticker zo recht mogelijk te kunnen plaatsen, na het plakken kun je het met gemak verwijderen.

Aandachtspunten

Zorg ervoor dat de achtergrond schoon, droog en vlak is. Bepaal de plaats van de sticker zonder het rugpapier te verwijderen. Het is belangrijk dat je de sticker direct op de juiste plek aanbrengt. Let erop dat de letters niet aan de folie blijven plakken, mocht dit toch gebeuren dan kun je de folie voorzichtig terugplakken en de letters nog eens goed wrijven.

Benodigdheden

  • Een stofvrije doek om de ondergrond schoon en vetvrij te maken.
  • Een droge doek of een bankpas om de sticker aan te drukken.

Plakinstructie

  • Leg de sticker op tafel en wrijf met je vingers of een bankpas de sticker stevig tegen de applicatiefolie.
  • Maak de ondergrond schoon en vetvrij.
  • Verwijder het dikke rugpapier en plak de sticker op de gewenste achtergrond.
  • Wrijf met je vingers, een doek of een bankpas de sticker stevig vast.
  • Verwijder voorzichtig de applicatiefolie van de sticker door de folie schuin te trekken.

Disclaimer

Happy Organized Home kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.