#‎INSTA‬-KIEKJES 35

#‎INSTA‬-KIEKJES 35

Tijdens de zomervakantie konden jullie via #insta-kiekjes mij een beetje volgen, het leek me leuk om op dinsdag mijn instagram foto’s met jullie te blijven delen. Ik had afgelopen week wel een beetje moeite met op gang komen, ik was een beetje moe en moest even tot rust komen, pas op donderdag kwam ik weer een beetje tot leven.

Ik gebruik mandjes om de wat kleinere dingen op te bergen, ik zet alles wat bij elkaar hoort in een mand, zo benut ik mijn boekenkasten toch optimaal zonder dat ik losse spulletjes heb liggen.

IMG_20150827_173600

Ik houd ontzettend veel van de Marokkaanse ambacht, prachtig vind ik het. Ik heb bewondering voor iedereen die met simpele matrialen zulke mooie dingen maakt. Overal in mijn huis kun je wel iets er van terugvinden.

IMG_20150827_183540

Voor we naar Melilla gaan liep ik nog even langs onze huisarts naar binnen. Onze lieve huisarts spreekt gewoon Nederlands, Alhamdulilah. Een echte gunst want het is best lastig om je klachten in het Marokkaans uit te kunnen leggen, ik zou zeggen sla deze foto op of noteer haar telefoonnummer als je uit deze streek komt.

IMG_20150828_111713

En daar gaan we weer, onverwachts toch even een uitje naar Melilla. Ik werd een beetje hebberig toen ik al deze taartspulletjes zag, ik houd niet zo van bakken maar heb toch het een en ander gekocht.

IMG_20150828_185909

Op de terugweg in Cap dleau vis gegeten. Het liefst hadden we in Nador iets gegeten maar we hebben geen idee waar, mocht je goeie adresjes hebben voor een lekkere eettent in Nador dan hoor ik het graag!

IMG_20150828_223804

Hellow again keelontsteking! Toch maar weer een kuurtje gekregen! 

IMG_20150830_103912

Afgelopen zondag hebben we een ontzettende mooie strand ontdekt. Tmadet heet het, wat een natuur! Het is een streling voor het oog. Het was een klein beetje bewolkt gisteren, ik heb maar 1 lichtere filter gebruikt zodat je het verschil kunt zien tussen de wateren. Met het blote oog heb je echt geen filter nodig.

IMG_20150830_215238

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *