EID BLOGHOP: WIN 10 EID CADEAUS

Een eid bloghop oftewel een bloghop is een ketting van verschillende blogs. We vinden het allemaal erg leuk om te schrijven en steken veel tijd in onze blogs. Bloggen wordt veel leuker als je ook echt lezers hebt, alleen is het zo dat die lezers jou natuurlijk wel moeten zien te vinden. Iets wat best lastig is, het is niet makkelijk om zomaar “ontdekt” te worden of om lezers te bereiken, daarom is een bloghop een leuke manier om nieuwe lezers kennis te laten maken met een blog!

HOE WERKT EEN BLOGHOP

Er zijn 10 leuke (moslim)bloggers die met jou kennis willen maken en zichzelf willen voorstellen. Als het goed is ben je hier misschien via mijn favoriete blogger Nancy Umm Amina terechtgekomen (barakalahoe fiekie lieve Nancy). Ik verwijs je straks door naar een andere blogger namelijk naar de blog van Umm Naim: Binti Bunay, zij verwijst je weer door naar de volgende blogger en zo gaan we net zo lang door tot het rondje compleet is. Je kunt dus in 1 keer kennis maken met veel leuke bloggers! En dat niet alleen, tijdens deze eid bloghop maak je bij al deze bloggers kans op een leuke prijs, iedereen houdt namelijk een eid winactie – je maakt dus 10 keer kans op een leuke eid cadeau!

HAPPY ORGANIZED HOME

Het kan zijn dat je eerder al mijn blog ontdekt hebt en me misschien al kent. Ik wil me toch nog even opnieuw voorstellen en vertellen waar Happy Organized Home voor staat. Mijn naam is Farah, moeder van 3 geweldige pubers – op dit moment bevind ik me vooral in Marokko omdat mijn kinderen hier op school zitten.

Ik ben twee jaar geleden met mijn blog begonnen, Happy staat voor Farah, mijn naam! In het Arabisch betekent mijn naam vreugde, blijdschap en alle synoniemen die onder dit woordje passen, Organized staat voor mijn “obsessie” om alles te willen ordenen en Home staat voor alles wat met het (gezins)leven te maken heeft en in het bijzonder die van mij.

Persoonlijk vind ik het runnen van een huishouden geen eenvoudige taak, daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe praktische ideeën die het huishouden wat leuker en makkelijker maken. Door het ontwikkelen van een routine en gebruik te maken van een planning ben ik minder tijd kwijt aan het huishouden en kan ik meer genieten van andere leukere dingen, zoals genieten van mijn grootste passie namelijk mijn avontuurlijke gezin.
Je komt op Happy Organized Home niet alleen artikelen tegen die over het huishouden gaan maar ook artikelen over opvoeding, het dagelijkse leven, recepten, informatie over emigreren naar Marokko, leuke DIY’s en tussen de regels door leer je mij en mijn gezin ook beter kennen.

Met mijn blog wil ik niet alleen mijn lezers inspireren door mijn projecten en ideeën te delen, maar ook mezelf blijven uitdagen om nieuwe dingen te ontwikkelen en te ontdekken.

WINACTIE

De eerste week van de Ramadan zit er al weer op! We hebben een jaar uitgekeken naar de mooiste maand van het jaar: de maand Ramadan! Ik ervaar elk jaar de Ramadan op een andere manier, toch probeer ik me vast te houden aan bepaalde Ramadangewoontes. Het creëren van tradities brengt vreugde mee voor het hele gezin en zorgt er ieder jaar weer voor dat we uitkijken naar de Ramadan, ik ben daarom een voorstander van vaste Ramadangewoontes. Eid-slingers horen ook bij onze ramadangewoontes, die zijn namelijk onmisbaar aan het einde van de Ramadan – tijdens het vieren van de eidul-fitr. Ik wil daarom iemand blij maken door deze geweldige eid slinger van Drafatino weg te geven!

eidwinactie

WINACTIE VOORWAARDEN

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres
 • Like de facebookpagina van Happy Organized Home (uiteraard maak je ook kans als je eerder al geliked hebt)
 • Winactie duurt tot vrijdag 09 juni 2017 (23:59 uur)
 • De winnaar ontvangt zaterdag 10 juni 2017 een e-mail
 • Ik breng de winnaar in contact met Draftino en zal er voor waken dat de winnaar z.s.m. zijn of haar cadeau opgestuurd krijgt.

Ik wil Nancy nogmaals bedanken voor het doorsturen naar mijn pagina en zal je nu doorverwijzen naar de blog van Umm Naim, ook zij heeft een geweldige winactie, wat het precies is kun je lezen op haar blog!

Veel leesplezier en heel veel succes bij het winnen!

Share on TumblrEmail this to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

58 reacties op “EID BLOGHOP: WIN 10 EID CADEAUS

 1. Ik doe graag mee omdat we wegens verbouwing in huis dit jaar helemaal niets hebben gedaan aan de ramadan sfeer. Tevens ben ik totaal niet creatief en hebben mijn pogingen ooit een slinger te maken nooit geresulteerd tot iets moois.

  Heb jouw pagina al jaren terug geliked:) bewonder hoe je het allemaal doet en regelt Masha Allah.

 2. Assalaam aleikoum lieverd

  Ik doe graag mee zodat ik mijn woonkamer uit het jaar 0, met eid een beetje kan opvrolijken voor mijn kindjes 😍

 3. Salaam alaikum lieve Farah, die slinger is zo leuk dat ik bijna zelf ook wil meedoen aan de winactie haha. Daar ga je zeker iemand heel blij mee maken. Ik ga weer doorhoppen, liefs xx

 4. Assalaamoe ‘Alaykoem,
  Ik ben een grote fan van jouw blog en tips! Heeft mij veel geholpen en helpt mij nog steeds in het structureel onderhouden van mijn huishouden.

  Ik doe graag mee met de leuke winactie!

  Liefs,
  Naoual

 5. Assalamoe alaykoum,
  FB pagina geliked. Ik doe mee! Leuke slinger. Ik wil deze Eid in shaa Allah echt een Eid party geveb voor de kids. Daar hoort natuurlijk versiering bij.
  Xx

 6. Asselamou Alykoum wat zou ik toch graag de slingers willen winnen winnen. ik wil natuurlijke een gezellige eid van maken.
  liefs Aicha

 7. Salaam aleykoem wa rahmatoellah,

  Ramadan mubarak lieve zuster. Wat heb je weer een leuke blog geschreven.
  En ook bij jou kunnen de lezers iets leuks winnen. Wat boft iedereen toch maar met deze blog hop.

  Lieve zuster, ik kijk iedere keer weer uit naar je blogs en lees ze ook regelmatig terug. Ik vind je een prachtig mens maa shaa Allah.

  Liefs Nancy

 8. Salaam alaikum!
  Wat een leuke actie! En je blog past zo goed bij mij haha, ik ben al een tijdje helemaal fan ❤
  Graag wil ik jou een gezegende en vooral heel mooie ramadan wensen, moge Allah je rijkelijk belonen ❤

  Liefs

 9. Assalaamoe alaikoem,

  Superleuke slinger maa shaa Allah, ik doe ook heel graag mee. Mijn kinderen zijn op leeftijd dat ze alles bewust meekrijgen. Normaal knutsel ik met ze voor Ied, maar door zwangerschap is mijn energielevel 0. In shaa Allah wordt het met zo een slinger iets makkelijker hihi….

  En jij ook baraka Allahoe feeki voor alles wat je met ons deelt…lees het altijd met veel plezier!

 10. Salaam alaykom,
  Wat leuk actie! Ik doe graag mee.
  Ik heb jouw Ramadan activiteiten boek al uitgeprint, en mijn kinderen vinden hem top!
  Chokraan voor alles wat je met ons deel.

 11. Super leuk jullie bloghop, zo leer je nog nieuwe bloggers kennen. Ik doe graag mee aan de winactie, altijd leuk een mooie slinger.

 12. Allereerst wat een leuke website! Dit is mijn eerste ramadan als getrouwde vrouw en zo ook dus mijn eerste eid insha Allah. Met deze slinger kan ik ons huisje leuk versieren en is het een begin van een mooie traditie. Spannend😊

 13. Bismillaah. Ik hoop dat ik de winnar zal zijn bi idhnillaah. Ik zou mijn familie graag willen verrassen met deze slinger!

 14. Super leuke winactie! Allahumma baarik. Ik zou hem graag zelf willen winnen omdat ik alleen vast en niet echt een sfeer gevoel heb in huis. Maar ik gun het gezinnen meer!

 15. Wat mooi dat jullie zulke leuke winacties houden en elkaar zo goed steunen!

  Ik doe mee met de winactie InshaAllah en ik zou heel blij worden met een leuke Ramadan slinger om mijn huis op te vrolijken!

  Liefs! 💕🌸

 16. Salaam alaikum Farah! Ik wilde je even succes toewensen. Mooie blogpost en heel leuk cadeau! Ik hou van jouw blog. Ik heb je Ramadan Planner aan heel veel mensen cadeau gegeven. Wat waren ze er blij mee! Ben ook meteen lid geworden van je FB. Een gezegend Ramadan toegewenst. Veel liefs

 17. Ik doe ook mee! Ik vind het echt een prachtige slinger en ben helaas niet creabea haha.
  En het is iedereen gegund <3

 18. Salaamoe alaykoem wa rahmatullaahi wa baarakatuh!

  Wat een tof idee en een coole slinger
  Djazaaki Allaahu khayraan
  Wa hayaaki Allaah

  Ps: k heb geen fb maar waag het er toch op om hier mee te doen! (Telt dat ook?)

 19. Wauw, wat een leuk idee. Ik vind je site echt heel leuk, ik heb hier ook mijn ramadan planner vandaan. En nog veel meer DIY’s. Ik hoop dat ik de slinger kan winnen. ❤

 20. Assalyamu aleykum wa rahmatuLlahi. Super leuke blog heb jij! Ik heb jammer genoeg geen Facebook om je pagina te kunnen liken, khayr inshaaLlah maar ik zal je zeker op instagram volgen hehe. Ik hoop dat ik toch kans maak inshaaLlah. BarakaLlahu fieki

 21. Salaam aleykum, ik volgde je al op IG en heb al enkele van je tips gebruikt. Graag doe ik ook mee voor die gave banner. Xxx Amina

 22. Assalaamoe alaikoum, ik doe graag mee met de winactie.
  Deze eid zal voor ons speciaal zijn. Namelijk familie die wij de vorige eid hebben gemist zijn er dit jaar wel bij en daar zijn wij super blij mee. Dus maakt het deze eid extra speciaal. En daar horen natuurlijk slingers bij. Je doet het super goed met je blog. Leuke blogs waar je veel profijt aan hebt Masha Allah

 23. Allaahoema baarek. Wat leuk! Zowel de winactie maar ook zeker het leren kennen van nieuwe moslimbloggers, maasha Allaah 😆

 24. Feest moet je vieren! En bij Eid horen slingers🎊🎉. Heel veel slingers… liefst zo veel mogelijk 😃.

  Ik ben jarenlang zelf creatief aan de slag gegaan met papier, lint en glitters. Gehannes met lijm en papier. Zo een kant en klare slinger klinkt wel heel aantrekkelijk. Een keer wat anders. Het fijne aan deze slinger is dat je hem kunt blijven gebruiken. Zo helpen we ook nog een beetje mee aan de duurzaamheid hihi.

  Nou ik hoop echt dat ik hem win inchaAllah!

 25. salaam
  volg je al een hele tijd op ig je foto’s van Marokko zijn heel mooi en inspirerend. en je planners zijn top gebruik ze altyd😊. mijn zoon vind je ramadan boekje heel tof en geniet ervan om het te lezen. hy is nu op een leeftijd dat hy het zelf kan lezen en vragen erover stellen thanks. de banner is zezeeeer mooi.cxx

 26. Salaam oualikoum.

  Wauw wat een mooie slinger. Past helemaal in mijn interieur.

  Ben een grote fan van je blog. En hou er ook ontzettend van als alles “organized” is. Ik word altijd heel gelukkig van geordende en gelabelde kast inhoud 😊

 27. Assalaamu alaikum, ik ken je al haha maar écht een super leuke actie dit! Ik wil wel graag mee doen, meer sfeer met ied is natuurlijk altijd leuk! Ik heb alleen geen FB, telt instagram ook? Daar volg ik je wel! Liefs Umm Ibrahim

Geef een reactie

Top